Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forskellig leveringsadresse til abonnements kunder

+1
Til rette vedkommende,

Jeg anvender jeres abonnements modul hyppigt - men mangler dog en væsentligt opsætnings parameter.

På nuværende tidspunkt er der ikke mulighed for at tilknytte forskellige leveringsadresser på flere abonnementer tilknyttet en kunde.

Det vil sige Kunde A har abonnementsnr.: 1, 2, 3, 4, 5 med leveringsadresser som alle er forskellige på de 5 abonnementer.

Som det er nu tager systemet default den leveringsadresse som står på kunden (hvis der er en tilknyttet)

Så det jeg mangler er at man kan tilknytte én af de leveringsadresser, på hver enkelt abonnement, som er tilknyttet kunden.

Jeg tænker at der må være mange andre der står med det samme "problem" som jeg.

Med venlig hilsen

Thomas Vangsgaard
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af
Ja tak - den feature kunne jeg også godt bruge - jeg skal fakturere en forhandler - der har mange kunder som bruger vores system. Så overvej gerne muligheden igen.
Vores firma kunder har flere leveringadr., og dette er også en feature vi kunne tænke os.

2 Svar

Hej Thomas

Mange tak for dit indlæg og jeg kan sagtens forstå, at dette vil give god mening når du sidder med forskellige leveringsadresser på dine abonnenter.

I forhold til at leveringsadresse er en af de faktorer der kan ændre sig fra abonnement til abonnement, som f.eks. det også er med deres ref., så vil jeg meget gerne tage dette med videre til vores forum møde hvor det vil blive vurderet i forhold til hvordan det teknisk vil kunne lade sig gøre i systemet.

Jeg vil opdatere indlægget herinde når det har været oppe til vurdering.

Du skal have mange tak for dit gode forslagsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)

Hej Thomas smiley
Så har vi haft dit forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde.
 

Dit forslag er ikke blevet prioriteret og vi arbejder derfor ikke videre med det.
Selvom jeg sagtens kan forstå jeres behov og hvordan det i jeres virksomhed ihvertfald bliver et forstyrrende element.
Vi har vurderet, at der er andre forslag hvor vi kan skabe større værdi og hvor vi rammer flere kunder. 
 

Det betyder, at i enten som i måske gør idag skal huske, at rette leveringsadresser på de forskellige kladdefakturaer inden bogføring eller også kunne det måske være en løsning, at skrive kundens leveringsadresse i feltet "Ekstra tekst til ordre/faktura" så det står som fakturalinje.

Det vil selvfølgelig kræve lidt ekstra tilvænning hvor i skal kigge hen for, at finde leveringsadressen men vil give jer det automatiseret fakturering.

Selvom vi ikke arbejder videre med dette forslag skal du stadig have en stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum. Det er værdsat! 


 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)