Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Uploade priser i valuta under prisgrupper (særpriser)

0
Vi benytter forskellige EUR priser, hvorfor vi har taget prisgrupper i brug. Dog er det med tiden blevet ret omstændigt da vi skal opdatere en del prisgrupper manuelt. Dette sker hver gang vi har en prisændring eller opretter en ny vare. Desuden indebærer det stor risiko for fejl.
lukket
i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar

Hej Tea
Jeg kommer med gode nyheder -  vi har fået implementeret dit ønske om, at kunne importere særpriser i anden valuta.

Du kan derfor nu importere særpriser i valutapriser og det skulle forhåbentlig gøre det nemmere for jer, at opdatere jeres prisgrupper.
Endnu engang tusinde tak for, at du delte det her på vores forum og god fornøjelse med funktionensmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
valgt som bedste svar af
Hej. Det er helt perfekt og jeg kan nu tømme hovedet for firmaets forskellige EUR priser.
Den melder dog fejl, da jeg skal indtaste særprisen i DKK også, men skabelonen til upload har kun 3 kolonner?
Hej Tea :)

Jeg skal lige være helt sikker på hvor henne den melder fejl - kan du beskrive hvilke steps du gør dig? Så jeg er helt sikker på hvor det er :)
Jeg får flg besked:
"For at definere særpriser i udenlandsk valuta skal du også definere særpriser i din grundvaluta. Disse mangler for følgende kombinationer af prisgruppe og vare:"
Dertil en lang liste vnr, men hvor definerer jeg særpris i grundvaluta (her DKK)?
Det er rigtigt - der skal skrives en særpris i DKK også. Hvis det er via importen så kræver det, at du også importere særpriser i både DKK og EUR.

Hvis det skal være i samme import skal du lave en lang kolonne med særprisen og en kolonne der skriver hvilket valuta det er. Det betyder, at for, at kunne give en særpris i anden valuta skal der også være en særpris i DKK (grundvalutaen)

Jeg har lavet en lille video der forhåbentlig giver et overblik over hvordan det skal se ud.  
Det kan også bruges på, at lave en samlet import på flere valutaer og flere grupper.

http://www.screencast.com/t/RHKUK450GbyA

Lad mig høre om det virker for dig :)
Det virker fint, men lidt underligt at man har forskellig valuta i een kolonne, når man kan vælge valuta fra drop down foroven. Men ligegyldigt når nu jeg ved hvordan jeg skal gøre.
Fedt med tilretning
Hej Tea
Tak for din tilbagemelding :)

Det kan jeg godt forstå du finder lidt underligt - det er også udelukkende hvis du vil have en samlet import fil.
Du kan også vælge, at have en excel fil pr. Valuta til import. Du skal dog så starte med, at importere særpriserne i DKK (grundvaluta) for, at du bagefter kan importere dem i EUR.

Så hvis det giver mere mening og vigtigst af alt overblik, at køre med en fil pr. Valuta så kan det sagtens lade sig gøre.

God fornøjelse :)
Hej Tea

Vi kigger lige nu internt på om vi kan forbedre den proces og åbne for muligheden for indlæsning af særpriser i valuta.

Jeg kan ikke love noget, men vi arbejder på sagen og skal nok give dig besked når der er en udvikling i sagen.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)