Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Automatisk udfyldelse af OCR kode på leverandør fakturaer

+3

Hvorfor kan systemet ikke selv udfylde OCR koden på en leverandør faktura.

Hvis man inde på leverandørkortet kunne markerer om OCR linjen skulle indenholde faktura nr. elller kunde nr. så kunne systemet selv indsætte OCR kode og beregne kontrol cifre.

 

Det samme gælder for bankoverførsler.

Hvorfor kan systemet ikke automatisk sætte en tekst ind i besked og der skrev faktura og så faktura nummeret.

hilsen

Jonas

i Forslag » Andet af (700 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Jonas

Mange tak for dit gode forslagsmiley
Jeg er helt enig i, at det ville give god mening generede systemet selv OCR linjen på baggrund af dine oplysninger, så det fungere på samme måde, som f.eks. automatisk tekst.
I den forbindelse vil jeg rigtig gerne tage dette med videre til vores forum møde, hvor det vil blive vurderet og kigget på om der er en mulig løsning til dette i systemet.

Jeg vil opdatere indlægget herinde når vi har haft det oppe at vende på vores forum møde.

Endnu gengang mange tak for dit forslagsmiley
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Jonas :)

Jeg kommer med gode nyheder!

Det er nu muligt at få systemet til at danne en besked ud fra fakturanummer.

Det kræver at du går ind under regnskab -> kassekladde -> andre muligheder -> automatiske tekst. Her kan du sætte en automatisk tekst ved bankoverførsel.

Hvis du sætter denne på, så vil fakturanummer automatisk blive lagt ned som besked. Det er dog vigtigt, at du taster fakturanummer før du vælger leverandøren.

Hvis du har spørgsmål til det, så må du endelig sige til :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Så mangler vi bare at det også virker for vareleverandørfakturaer...

Det lagermodul trænger efterhånden til en ordentlig overhaling,  hvis ikke det skal falde helt bagud i forhold til resten af systemet.
Det ville selvfølgelig også give mening at have det på vareleverandører. Det bliver dog ikke i denne omgang, selvom jeg er enig i, at vi sagtens kunne forbedre en del ting i lagermodulet, så bliver det ikke i denne omgang.

Det er helt sikkert ikke dette svar du ønskede, men jeg vil hellere være ærlig. Det kan være vi løbende får nogle ændringer i gennem til lagermodulet, men det er ikke noget jeg garantere og derfor vil jeg sige også sige, at udgangspunktet er, at der ikke vil komme forbedringer lige foreløbigt.

Hilsen Jesper
Hej Jesper

MEGA FEDT!!! Dette havde jeg virkelig brug for! :-D :-D

God dag.
Vh HelleA
Det er jeg rigtig glad for at høre, Helle! :)