forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Skarp bogholder i e-conomic tilbydes på deltid

0

Vi har en mand i vores virksomhed, som bogfører i e-conomic for os på halv tid i vores webshop. Han kunne godt bruge en anden virksomhed, hvor der også er mulighed for at bogføre på ca. 1/2 tid også, men mindre kan også have interesse.

 

Han har bogført hos os siden 2013, og er siden blevet løbende lært op i e-conomic med flere ugers kursus hos revisor, og har senest lige afsluttet et intensivt kursus på 6 uger i virksomhedsøkonomi og bogholderi med udgangspunkt i e-conomic, hvor han fik et 10-tal til den afsluttende eksamen. Han er grundig og dygtig til sit arbejde, og arbejder til dagligt også med bl.a. indscanning af fakturaer og autoudligning via Excel. Han er også vant til bogføring af bilag både i og uden for EU, løn og gøre alt klart til moms. 

 

Hvis I er interesserede, kunne det både sættes op på den måde,at han ansættes på ca. 1/2 tid eller mindre, eller at vi i vores virksomhed fakturerer jer for de timer han bruger til en god pris. 

 

Mads, vores bogholder, bor i Horsens, men vi kan fint komme forbi og få det hele sat op og aftalt, og hvis i bruger indscanning til det hele, så alt ligger digitalt, vil afstanden i det daglige ikke være noget problem. 

 

Du er velkommen til at skrive til mig på kristian@petdreams.dk, eller ringe på 50262020 hvis det har interesse. 

 

De bedste hilsner

 

Kristian Pedersen
Medejer, PetDreams.dk

spurgt 7 Jan, 2016 i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af langvang (140 points)
status opdateret 3 Feb, 2016 af Camilla Jesswein

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

løst× 5
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.