Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hurtig indtastning af datoer og valuta omregner

0

Halløj, jeg er helt ny i brugen af e-conomic, men her er et par forslag til nogle små forbedringer som jeg godt kunne tænke mig:

  • Ved indtastning af datoer ville det være smart hvis man i datofeltet kunne skrive flg. forkortelser:
    • dd = dags dato
    • prixx = første dato i måneden xx hvor xx kan være 1 til 12 (i indeværende kalenderår)
    • ultxx = sidste dato i måneden xx hvor xx kan være 1 til 12 (i indeværende kalenderår)
  • Ved indtastning i prisfelter i f.eks. fakturaer ville det være smart hvis man kunne angive en pris i fremmed valuta, hvorefter e-conomic omregner til den valuta fakturaen udstedes i til dagskurs.
    Eksempel: En faktura udstedes i DKK men i varelinjen indtastes prisen som USD 100 hvilket gør at prisen omregnes til DKK iht. dagens kurs. Jeg bruger dette ved gennemfakturering. Jeg ved godt at jeg kan bruge regnefunktionerne =100*6,88 men det ville være smart at bruge den indbyggede valutafunktion.

Håber det giver mening og kan bruges.

i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Kære Jacob :)

 

Tak for dine forslag. 

 

Hvis jeg forstår dig korrekt, så vil dd.-funktionen være ligegyldig, da programmet som standard altid foreslår dags dato ved ny postering/faktura osv. I forhold til prixx- og ultxx funktionerne, så vil allerede nu sige, at det ikke er en funktion vi kommer til at implementere. Det er kun en tast ekstra at skrive en dato fx 31.12.16. Derfor tror vi ikke, det vil give den store værdi for vores kunder. 

 

Dit andet forslag, så er der allerede denne valuta funktion i e-conomic. Men man vælger hvilken valuta ens kunder skal faktureres i på kundeopsætningen og når man så laver varelinjerne, så indtastes priserne i valutaen og den finder selv dagens bankkurs. Den beregner det dog først, når det er bogført og her kan man se det på selve posteringen. Du kan se her hvordan det fungere. Ligeledes kan man også vælge anden valuta i andre posteringer som finansbilag, leverandørfaktura og betalinger. 

 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Catrine Huusmann</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.4k points)