Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Periodisering af omkostninger

0
Jeg søger desperat en funktion i E-conomic. Når man skal periodisere en omkostning i E-conomic, så skal man manuelt splitte den op på hver sin linje og selv regne beløbet ud.

Her kunne muligheden for at vælge forskellige datoer ved brug af fordelingsknappen gøre underværker
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Nikolaj

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.
Det er naturligvis en mulighed at periodisere omkostningen ved manuelt at udregne de aktuelle beløb pr. måned.
Men jeg vil da lige høre om du er klar over at vi har en periodiserings modul der kan klare opgaven for dig. Du kan læse mere om det her og se hvordan du aktiverer modulet.

Lad mig lige høre om du tænker dette kan bruges - det er ihvertfald fyldestgørende for at vi ikke vil udvikle yderligere på periodisering i dette øjeblik.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)