Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kludder i rykkeropsætning

0
Hej

Jeg har nu flere gange oplevet, at rykkeropsætningen ændres, således at de tekster jeg har indsat for hhv. rykker 1, 2 og 3 ændres til teksten tilhørende rykker 2. Ligeledes ændres respitdagene til det samme antal dage for alle, selvom jeg ønsker en anden til rykker 1. Jeg sendte rykkere ud forleden uden problemer. Hvad pokker sker der?
i Spørgsmål » Andet af (210 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Heidemann

Tusind tak for dit indlæg.
Når du er ved at oprette standarder for dine rykkere, her tænker jeg på tekst, respitdage, rykkergebyr mv. Så gemmer e-conomic først opsætningen når du har valgt at bogføre minimum én rykker med den pågældende opsætning.

Denne opsætning vil så gemmes til anvendelse ved næste kørsel på samme rykkertype. Vælger du at ændre i opsætningen for rykker 2 og minimum bogføre én af disse, så er der også gemt opsætning for Rykker 2.

Det betyder altså at du ikke kan oprette standarderne uden at bogføre en rykker i samme omgang.
Jeg tænker derfor at det er dette sidste skridt i arbejdsgangen der mangler, nemlig at bogføre en rykker 1 med rette opsætning, en rykker 2 med rette opsætning og selvfølgelig en rykker 3 med rette opsætning.

Ser frem til at høre om dette afhjælper kludderet.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)