Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Særpriser med rabatordning

0
Kunne det tænkes at der kunne udvikles rabatordning på særpriser så man ikke skal ind og rette alle priser ved feks. årsskifte når man får leverandør prisstigninger. Faktisk samme princip som når man opretter en varesamling. Dog har man ikke mulighed for at påkoble varesamling på spec. kunde hvilket også vil være rigtig smart.

Altså en mulighed så specialpriserne øges automatisk advancemæssigt ved prisstigning.

Det vil spare rigtig meget tid og mindske risiko for om man mon har overset at rette en pris.
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af
Hejsa - jeg vil også mere, at et felt med "særpriser i procent" vil hjælpe mange kunder. Dog foreslår jeg at det skal være en procent af den altid gældende salgspris, da salgsprisen jo som oftest tilrettes, når der sker ændringer i kostprisen.
Hvis man har sine særpriser på de enkelte varer i procent på hver kunde, så slipper man jo netop for at skulle tilrette alle særpriserne, når der sker ændringer i kostpriserne. For så vil særprisen jo automatisk ændre sig, da det jo er procent af salgsprisen.
Dette håber jeg virkelig e-conomic vil gøre noget ved.
På forhånd tak.
Annette

1 Svar

Hej Gersvang

Tusind tak for din henvendelse og dit forslag.
Som jeg læser det, så får du en prisstigning fra din leverandør eks. ved årsskiftet - det lyder ikke urealistisk ;)

Den letteste måde at håndtere dette på, er simpelthen ved at anvende importen af særpriser, og bruge muligheden "Opdater eksisterende" som findes i importen. Dette kræver naturligvis at du har et excel ark med de opdaterede priser - det tænker jeg hurtigt kan faciliteres.

På denne måde får du også kørt alle særpriserne kørt igennem. På baggrund af ovenstående og det nuværende brug af særpriser, så ser jeg ikke grundlag for at bruge ressourcer på at udvikle yderligere.

Hører gerne dine tanker om ovenstående


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej lauris
Tak for dit svar.
For at forenkle mit spørgsmål prøver jeg igen;
kan der under tildel særpris komme et felt ind med %sats (samme som der er under varesamlinger)
dette vil gøre at kundernes særpris vil stige sammen med stigende kostpriser - hvis man ønsker at den ikke skal stå fast.
Dvs ikke noget med at indlæse import men en automatisk selvkørende regulering.