Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udligning af debitor- og kreditorbilag

+2
Forslag til forbedring af e-conomic:

Når jeg udligner bilag på debitor- eller kreditorkonti har jeg ofte brug for at udligne alle bilag. Jeg skal klikke på hvert enkelt bilag for at udligne dem. Mit forslag er en knap, der sætter flueben i alle bilag, så man kun skal klikke én gang.
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej JuMa

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

Jeg kan sagtens se logikken i dit forslag, og det giver selvfølgelig glimrende mening hvis man altid får betaling for samtlige åbenstående poster på den pågældende kunde/leverandør.

Hvor mange posteringer drejer det sig typisk om i dit tilfælde? Jeg tænker om det i virkeligheden måske var hurtigere blot at sætte det samlede beløb ind på kunden/leverandøren og efterfølgende udligne vha. Automatisk Udligning.

Jeg hører gerne lidt uddybende - ellers vil jeg på baggrund af ovenstående ikke finde det nødvendigt med den foreslåede knap.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)