Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Oprettelse af faktura

0
Hejsa

Kunne det ikke være sådan, at når man trykker opret ny faktura, så åbner valg af kunde sig automatisk? Det er jo alligevel det man skal starte med, da der ikke kan udfyldes andre felter før kunden er valgt. Så ville et tryk pr. faktura kunne fjernes.

Mvh Lene
i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lene

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

På nuværende forslag forholder det sig således at "Tilføj kunde" allerede er aktivt som "call-to-action" hvilket også betyder at hvis du blot klikker på Enter når du kommer ind på fakturakladden, så åbner "tilføj kunde" vinduet, dette er du muligvis allerede klar over. 

Det er i min optik den gyldne mellemvej i forhold til at have nem tilgængelig funktionalitet uden at vi popper vinduer direkte ud i hovedet på vores brugere. 
Så herfra en opfordring til at anvende Enter til at åbne "Tilføj kunde" for at effektivisere arbejdsgangen uden at e-conomic dikterer hvad der skal ske smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)