Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lad PBS-informationerne komme til syne i faktura-kladde af sig selv

0
Hej E-conomic

På jeres vejledning her: http://wiki2.e-conomic.dk/salg/opsaetning/design-og-layout-bsoplysninger

Henviser I folk til selv at indsætte elementer i ens faktura layout.

Som tekniker / programmør forstår jeg ikke, hvorfor I ikke bare lade informationerne komme til syne som standard i faktura-layoutet, hvis de er udfyldte. I bruger jo allerede IF-logik i jeres tags til at lade informationer kommer til syne, hvis de er udfyldt i aftalen. Det samme kunne I med fordel gøre her, så vi er fri for at skulle rundt til hver eco-kunde og sætte det ens op.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Andet af (8.1k points)
status opdateret af 🔒
Hej Jens
Jeg vil nu gerne selv bestemme, hvilke oplysninger der skal med på fakturaen. Der kan da sagten være felter, der er udfyldt, uden de nødvendigvis skal med i layoutet.
Iøvrigt kan du gøre layoutet tilgængeligt for en anden aftale uden at skulle sætte det op på ny.
Mvh
Finn
e-consultic.dk

3 Svar

Hej Jens

Mange tak for indlægget og dit forslag.
Og tak til Finn for et aldeles glimrende forslag til en workaround der kan anvendes for alle e-conomic brugere.

Til gengæld kender jeg ikke argumentationen til hvorfor de oplysninger der er tilgængelige ikke fremgår via dynamiske felter som standard. Derfor vil jeg være tilbøjelig til at tage dette forslag med på vores næste prioriteringsmøde, om ikke andet for at kunne give en bedre indsigt i hvorfor det forholder sig som det gør for nuværende.

Jeg opdaterer når jeg er blevet bedre oplyst eller har konkrete nyheder at bringe smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Super :-)

Bemærk også at jeres vejledning har forkert X (eller var det Y) koordinator, fordi I har haft ændret i jeres faktura-layout efter at I har skrevet vejledningen :-)

Hej Jens,

Der er efter vores prioriteringsmøde besluttet at vi gerne vil ændre dette i vores standard layout. Der er derfor blevet oprettet en opgave i teknikken, så det kan blive rettet.

Der kommer endnu en update når det er implementeret. smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)
Super godt :-)
Hej Jens :)

Jeg kan se du har fået at vide, at dette er noget vores udviklere har planlagt at kigge på.

Det er efterhånden lidt tid siden, så jeg tjekkede op med vores udviklere, hvorvidt det egentligt var tilfældet.

Det er sådan, at dette ikke er noget, der er planlagt og for at være ærlig, så er det ikke noget de vil kigge på at ændre. Jeg er selvfølgelig ked af, at du har fået andet at vide, men nu får du en klar udmelding omkring, at vi ikke vil lave dette. Det er noget man manuelt skal gå ind og sætte på layoutet.

Jeg sætter derfor forslaget som implementeres ikke.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)