Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Superkladde - Synlig Modkonto

0
Vedr. Bogføring i Superkladden.

Det kunne være helt fantastisk, hvis der i Superkladden (under "vis kontokort") blev oprettet en kolonne, hvor en tidligere posterings (bilags nr) modkonto kunne ses. Mit problem er, at hvis jeg ved at jeg har bogført en kreditor tidligere (eks betalt via banken) og ikke kan huske hvilket kontonr. denne skal modposteres på, skal jeg:

1. i regnskab

2. vælge søgning og lister

3. vælge posteringer

4. indtaste fra bilagsnr - til bilagsnr.

det er langtsommeligt!!!

Er der andre der står i samme situation - så vi måske kunne være heldige at få en

Kolonne - "Modkonto" - i superkladdens "vis konto kort"  funktion???

Venlig hilsen
i Forslag » Bogføring af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej 

Tusind tak for indlægget her og feedback til vores program :)

Som udgangspunkt er modkonto ikke en fast værdi på posteringer, men en variabel der er bestemt af hvor modposten er trukket fra eller gået ind på.

Når dette er sagt, så er jeg godt klar over at regnskabsposteringer ofte modkonteres på samme konto som sidst denne postering kom ind i regnskabet.
Jeg er dog af den overbevisning at det ville være misvisende og vildledende at afgive informationer på et kontokort om posteringer til en anden konto. 

Jeg ser for nuværende derfor ikke grund til at gå videre med dette forslag. Skulle efterspørgslen vise sig større end antaget af mig, så vil vi naturligvis være villige til at genoverveje ovenstående smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)