Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Opfølgningsnoter i projektstyring

0
Man skal vælge en dato for opfølgning, men er der ikke en måde man kan blive mindet om denne dato? Lige nu kan man ikke se at der er lavet en note på projektet nogen steder med mindre man specifikt går ind under det enkelte projekt og under noter. Det springer derfor ikke rigtig i øjnene og man kan måske let komme til at glemme dem når man har 70 forskellige projekter. Kan man på en måde nemmere se disse noter?

Hvorfor skal man overhovedet vælge en opfølgningsdato når man ikke bliver mindet om det?
i Spørgsmål » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Nicole

Tusind tak for indlægget og dit glimrende spørgsmål.

Idéen med at tilføje noter blegner lidt hvis man alligevel skal ind på hver enkelt projekt/kunde/leverandør for at kontrollere disse noter og opfølgningsdatoen.

Men som du selv ligger op til her, så er der faktisk en nemmere måde at se disse noter på. Vi har nemlig en opfølgningsliste der viser dig alle noter inklusiv opfølgningsdatoer.

Ser frem til at høre om ovenstående hjælper med at give det fornødne overblik smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)