Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Få en email på sin firma mail når en faktura, ordebekræftelse etc. ikke bliver afsendt korrekt via economic mail system

+1
Hej, er det muligt at få economic til at lave en funktion hvor man får en email til sin firmamail hvis en faktura, ordebekræftelse etc. ikke bliver afsendt korrekt via economic mail system. I stedet for man skal tjekke konstant i afsendte mails/ vis ikke sendte mails.

Mvh

Lennart
i Forslag » Andet af (140 points)
lukket af
Hej

Du kan evt. prøve e-conomic appen "Ant Text", som du kan bruge til at sende dine fakturaer, tilbud, ordrebekræftelser osv fra, via. din egen Outlook.

Det virker for mig, og så får du svar tilbage i din egen Outlook.

1 Svar

Hej Lennart

Tusind tak for dit indlæg og det gode forslag.
Det ville give rigtig god mening at håndtere afsendelsesfejl noget mere proaktivt end den løsning vi har lige nu. 
Derfor har vi også taget forslaget til overvejelse i følgende indlæg:
http://forum.e-conomic.dk/12662

Grunden til at dette ikke er kommet videre er at vi ønsker at håndtere det på den rigtige og den fede måde, og ikke blot indsætte en hurtig lappeløsning.
Jeg tillader mig at lukke indlægget her som en kopi af det tidligere, du må derfor meget gerne følge med i ovenstående indlæg, der vil blive opdateret når der kommer konkrete nyheder i sagen smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)