forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

På spærret leveringssted kan godt oprettes tilbud?

0
Når jeg spærrer et leveringssted, kan jeg fortsat se det på listen (modsat debitorer) og det er helt fint, men der er ingen indikator for, at det er spærret - og jeg kan godt oprette et tilbud (jeg har ikke prøvet med faktura).  Burde jeg ikke få en advarsel, at leveringsstedet er spærret og skal åbnes før jeg opretter et tilbud?
spurgt 8 Okt, 2015 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Helle B
status opdateret 13 Okt, 2015 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Helle

Mange tak for indlægget og observationen smiley

Jeg har lige efterprøvet adskellige arbejdsgange med spærrede leveringssteder, og det har jo mere eller mindre ingen effekt at spærre en afdeling. Jeg rapporterer dette med det samme, og vil opdatere dette indlæg når vi har konkrete nyheder at bringe.
 


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 13 Okt, 2015 Spørgsmål af Lauris Sørensen
Hej Lauris
Tak for svar. Jeg afventer at høre tilbage og har et tillægsspørgsmål: Hvis jeg opretter en debitor ELLER en afdeling/leveringssted, med samme detaljer som en spærret debitor/levsted, vil systemet så meddele, at der er en spærret registrering med samme navn/detaljer?
Hej Helle
Når der oprettes en ny debitor eller anden data, vil der ikke blive lavet "checks" på om dette data allerede findes. Da det er et bevidst valg der træffes om at oprette noget nyt.
Så denne oplysning vil ikke blive givet nej - håber dette giver lidt afklaring om ikke andet :)

Mvh. Lauris
løst× 1427
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.