Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




EU varesalg

+1
Jeg har været bruger af e-conomic siden 2004 og har lige siden været tilfreds.

Men der er et punkt til stadighed irriterer mig i vor digitale verden mht programmet.

Og det er, at når man skal indberette EU salg med kundernes momsnumre, så mangler e-conomic en funktion, som gør at man lave en fil og så direkte overføre den til Skats indberetning.

Istedet skal man sidde og bruge timevis af fritiden, hvor man ellers kunne sidde og flette fingre med hende der I ved nok eller andet sjovt. :-)

Er der en funktion jeg ikke har opdaget eller kunne I ikke alternativt finde på at oprette den funktion. Helt raketvidenskab kan det vel ikke være for andre end en IT mongol som mig. :-)

God weekend.
i Forslag » Andet af
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Lars

 

Mange tak for dit forslag – hvor er det bare dejligt, at du har brugt din dyrebare tid på at dele dette med os smiley

 

Det glæder jo mit hjerte, at du har været tilfreds med e-conomic, så det er da irriterende at der lige skal være det. Det må vi da få set på så, for det er da også ærgerligt, at du skal bruge noget af din fritid på det, for det vil vi nok alle bruge på noget mere spændende ja wink

 

Hvis kunderne er sat op med Momszone ’EU (rubrik B)’ inde i blyanten ud for kunden > fanen Øvrigt, så kan det ses i Rapporter > Moms, hvis du tager din Momsopgørelse med flueben i ’Vis grundlag’, så får du listen over alle kunderne med kundenr., kundenavn, CVR-nr. og beløbet. Det skulle være det, du skal bruge for at indberette ellers hvis du skal have dette momsnummer med, er du nødt til at have det i en af de felter, så du har det information automatisk med. Så er det bare at skrive det information over, så du ikke skal bruge yderligere tid på det.

 

Momsrapporten kan godt tages ud i excel, men mener desværre ikke, at SKAT har en importfunktion endnu desværre. I forhold til at få det direkte over i SKAT, så har du ret i, at det ville være virkelig smart, hvis det bare kunne indberettes direkte. Den ide er SKAT desværre ikke helt med på endnu, men det kunne da være fedt, hvis det var det fremtiden bragte, men indtil da er du nødt til at tage det ud for listen du får vist ved at tage momsopgørelsen med grundlag.

 

Jeg beklager svartiden og håber virkelig, at dette kan hjælpe dig, hvis du ikke allerede var helt med på denne funktionalitet selvfølgelig. Håber også du har haft en rigtig dejlig weekend smiley 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)
Jeg synes simpelthen, at dette svar er under lavmålet, og så uprofessionelt, som noget kan være. Det er vrøvl fra ende til anden. Er det virkelig niveauet hos e-conomic?
I kan flirte et andet sted!