Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faste leveringsadresser på alle kunder

0
Hej E-conomic,

Jeg sidder og arbejder med en kunde som pt har 3 fysiske butikker, og 3000 kunder i sit kunderegister.

De modtager ofte ordrer via telefon og går selv ind og opretter en ordre i E-conomic.
For at undgå fejl i indtastninger og for at kunne lave lister i deres webshop som integrerer med E-conomic, vil de gerne kunne definere nogle faste leveringsadresser.

Problemet er bare, at de skal oprette de tre leveringsadresser for hver kunde, dvs 9000 leveringsadresser. Det kan man sagtens gøre med eksport og import af data hvor man tilføjer det i CSV filer, men efter en snak med jeres support, fik jeg at vide at der ikke tjekkes for dupletter indenfor leveringsadresser og der vil derfor komme flere og flere leveringsadresser hver gang man laver importen.

Mit ønske er, at man i E-conomic får en fane som hedder "Butikker", "Faste leveringssteder" eller lign, hvor man så kan definere leveringssteder, og når man så har sat en kunde på en ordre og skal vælge leveringssted, så får man de faste leveringssteder + de eventuelle leveringssteder der er defineret på kunden.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒
Hej e-conomic og andersHTML24

Ved andre import funktioner i e-conomic (f eks kunder)kan der vælges, om der skal oprettes nye poster eller opdateres eksisterende felter.
Det må være den løsning, der også skal anvendes her.Så det er vel bare at copy/paste en programstump.

Mvh
Finn
e-consultic

1 Svar

Hej Anders

 

Mange tak for dit indlæg smiley.

 

Jeg kan godt følge den udfordring, du sidder med, når de skal bruge de samme leveringsadresser på alle kunderne.

 

Du har nemlig helt ret i, at der desværre ikke er mulighed for at udskille, hvis nogle af dem føres ind flere gange på samme kunde. Her første gang, hvis du fjerner leveringsadresserne på deres kunder, så de er helt blanke, så kan de jo føres ind på de kunder de har nu, så det 9000 kommer ind. Men i forhold til at gøre det fremadrettede på nye kunder, så har du ret i, at de desværre ikke kan føres ind via import, da de så vil ligge sig dobbelt, hvis det også gøres på eksisterende kunder, som allerede har dem på.

 

Som udgangspunkt er funktionaliteten Leveringssteder oprettet til, hvis der skal en anden end kundeadressen på, så på den måde har ens kunder ofte forskellige leveringsadresser, som varerne skal leveres til på. Derfor er denne forespørgelse ikke en jeg har hørt før. I denne givende situation kunden sidder med, kunne dette være smart, men i forhold til at vi skal prioritere vores ressourcer på funktioner, som giver mest mulig funktionalitet for flest muligt, så er dette desværre ikke noget, der vil blive prioriteret i denne omgang.

 

Så de er nødt til at påføre dem manuelt eller hvis deres kunder har fortløbende numre, så kan det løbende gøres via import kun på de nye varenumre, så der ikke bliver lagt noget dobbelt.

 

Endnu en gange mange tak for forslaget, så vi kan holde øje med om der kommer andre henvendelser med denne brug af funktionen. Det er dejligt at du bruger vores forum, så vi kan få nye input smiley.


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)