Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Meget data på mobile enheder?

0
Hej E-conomic,

Sidder igen og kigger på hjulet der drejer :-)

Jeg ved ikke om det har noget på sig.... men:

Jeg har en mistanke om at det kan være apps (til f.eks iphone) der stjæler jeres serverberegninger.

Jeg har lagt mærke til at der er en enorm datatrafik på den mobil-appen når jeg bruger den. (alene forsiden kan være flere minutter om at få de "rigtige" tal ind (de kommer lidt i hop, så man ved ikke lige helt om den er færdig).

Jeg ved som sagt ikke om det kan have noget på sig men det er vel relativt nemt at slukke for de mobile adgange og se hvorvidt de er synderen??

 

MVH Lars
i Spørgsmål » Andet af (710 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Lars,

Jeg er ansvarlig for både vores mobil app og vores API'er hos e-conomic. Mange tak for dit input.

Mobil-app'en kan, som du selv påpeger det, være lidt tid om at synkronisere data, når man logger ind. Et par andre steder i app'en bliver der også hentet en del data, primært ved pull-to-refresh af fakturalisterne. Det er i øvrigt noget, vi vil gøre noget ved på et tidspunkt. Når det er sagt, så er denne data ikke særlig tung at levere og har ikke den store påvirkning på vores driftsmiljøer.

Der findes dog andre integrationer, som er væsentligt tungere. Disse integrationer har vi fokus på, da optimering af disse vil kunne gøre noget godt for serverbelastningen.

Endnu en gang tak for dit input!

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Martin L. Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (220 points)