Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




4 beholdningskonti i en kassekladde under regnskab

+1
Hej e-conomic,

Jeg kunne godt tænkte mig at man kunne få 4 beholdningskonti i en kassekladde under regnskab, så man slipper for at have flere kassekladder med forskellige nummerserier.

Er det noget i har tænkt jer at indføre?

Hilsen

Jacob
i Forslag » Andet af (130 points)
opdateret af 🔒
Kære E-conomic.

Jeg synes at det ville være en stor hjælp, at kunne tilvælge op til eks 10 konti på øverste linie under regnskab. Jeg har 5 konti 4 mellemregningskonti og en kasse, der skal stemmes af.

Jeg ved også at vores revisor har samme ønske, så man slipper for at ændre opsætningen hver gang.

I kunne jo "blot" kopiere linien med de 3 konti og kopiere dem neden under, hvorefter det kunne være et valg under opsætning om hvor mange konti man ville have adgang til :-)

Mvh Heidi

1 Svar

Hej Jacob,

Mange tak for dit forslag.smiley

 

Som udgangspunkt har vi ikke tænkt os at lave om i kassekladderne, da 3 beholdningskonti er mere en rigeligt for langt de fleste af vores kunder. Har du 4 konti, eller flere – så må du i en anden kassekladde for at få overblikket, desværre – eller tage et kontokort engang imellem.

 

Der er altså det vi kalder for en work-around, og med den i mente, sammen med vurderingen af, der ikke er nok kunder som vil blive glade for det – kontra de ressourcer det kræver at implementere det – så er det ikke noget som vil blive prioriteret. Desværre.

 

Men du skal have et stort tak for at have taget dig tiden for at skrive forslaget her på vores forum.smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)