forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Leverandørkontokort i fremmed valuta

0
Hvorfor er et leverandørkontokort, der hentes, når der laves opslag i en kassekladde, anderledes, end når man går direkte i leverandørkartoteket?

Direkte i leverandørkartoteket vises posternes valuta og valutabeløb. I opslaget via en kladde vises kun valutaen, men ikke valutabeløbet. Hvorfor laver I ikke opslagene på samme måde?  

Og hvorfor anføres saldoen i danske kroner og ikke i den pågældende valuta?

Der er nok at gå i gang med.
spurgt 25 Aug, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Erik Jensen

1 Svar

Hej Erik,

Grunden til, at leverandørkontokortet i en kassekladde er anderledes end det i leverandørkartoteket er, at det i kassekladden er tiltænkt som et opslagskontokort, hvorimod det fra leverandørkartoteket har flere indbyggede funktionaliteter.

Leverandørkontokortet i kassekladden vil altid blive vist i aftalens grundvaluta, altså beløbene vil altid vises i det vi kalder "omregnet" i applikationen. Hvis man vil have en mere detaljeret visning, må man anvende leverandørkontokortet via kartoteket eller via rapporter.

Med hensyn til, at saldoen ikke vises i den valgte valuta, har jeg oprettet en sag om at få ændret dette, således hvis en valuta er valgt i leverandørkontokortet, vil saldoen blive angivet i denne valuta. Dette gør sig kun gældende, hvis der er valgt en specifik valuta i kontokortet og ikke hvis "omregnet" er valgt.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Sep, 2015 Forslag af Heidi Christensen
i gang× 5
løst× 64
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.