Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Varenummer - Kundens eget varenummer - tilknyttet kunde

+1
Hej - vi har kunder der har oprettet i deres eget indkøbssystem - egne vare nummre - vi ville gerne kunne tilknytte kundens eget varenummer - på samme måde som vi kan tilknytte vores leverandør's varenummer på vores vare nummer
i Forslag » Andet af (260 points)

2 Svar

Hej M2M,

Mange tak for dit indlæg og forslag. Jeg kan sagtens følge dig i at det vil god mening i jeres tilfælde. Vi har, som du også skriver, desværre ikke denne mulighed i vores system på nuværende tidspunkt.

For salgssiden af vores system er de forskellige informationer man har mulighed for at påfylde på varerne prædefinerede, og en ændring i dette vil derfor være gældende for alle kunder. For at vi skal indføre muligheden for at man kan tilknytte kundens eget varenummer på de enkelte varer, så vil det ske, hvis vi vurderer at behovet hos vores kunder vil være derefter. Lige pt. er det ikke en funktionalitet vi har denne efterspørgsel efter, og jeg vil derfor ikke gå videre med det til vores udviklingsafdeling. Hvis flere brugere af systemet melder sig på banen og har behovet for dette vil det klart være et forslag vi vil tage op igen til overvejelse.

I andre tilfælde vil man kunne benytte felter, man ellers ikke bruger, såsom fx stregkode eller beskrivelse. I og med det variere fra kunde til kunde, kan jeg desværre ikke se nogle mulighed for at det vil kunne lade sige gøre ved at "omgå" de felter, som et tiltænkt anden information. Jeg beklager at vi i denne omgang ikke vil imødese dit forslag. Jeg håber dog stadig på at du vil foreslå andre funktioner når behovet opstår for jer. Tak for dit bidrag endnu engang.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Casper Hertz Olsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (220 points)
Hej Casper - er i kommet vidre med denne løsning ? - vi får mere og mere brug for det

 

mvh.

Ole
Forslag af (260 points)