Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




mulighed for at sende som 'sig selv'

0

Som ny bruger af e-conomic forbavser det mig ganske meget at jeg ikke kan sende faktura mm, via min egen mail adresse. Det burde da være oplagt at det var en mulighed.

De fleste af mine kunder vil ganske naturligt klikke på mailen, hvis de vil skrive tilbage til mig (nå nej ikke mig - til post@economic.dk) hvilket ikke er særligt smart!!

Hvornår kommer den funtion til e-conomic?

 

Vh

Johnny

i Forslag » Andet af (220 points)

1 Svar

Kære Johnny :)

Tak for dit indlæg.

Det er helt korrekt at man sender fakturaer, kontoudtog m.m. fra den mail du nævner, men når dine kunder trykker besvar mail, så vil de skrive tilbage til den mail som du har registreret som kontakt mail inden i stamoplysninger. Du kan se dine stamoplysninger ved at hoppe ind i "Det orange tandhjul" > "Alle indstillinger" > "Virksomhed" > "Stamoplysninger" - herinde er det det felt der hedder kontakt mail man skal rette i og det vil være den mail dine kunder besvarer på, når du trykker svar på en fakturamail fra din viskomhed i e-conomic.

Jeg håber det giver mening og det besvarer dit indlæg. Så den funktion du efterspørger er der allerede. Du er velkommen til at skrive eller spørge om yderliegre, hvis nødvendigt.

God aften til dig. :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Catrine Huusmann</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.4k points)