Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Spærring af Betalingsbetingelser

+2

Hej e-conomic

Det ville være en god ide hvis det blev muligt at spærrer for de betalingsbetingelser som man ikke ønsker at benytte mere.

Vi har gennem årene oprettet en hel række forskellige betalingsbetingelser, således at vi i alt har ca. 30 forskellige. Da der har været bogført på dem alle, er der ikke muligt at slette dem.

Vi oplever med jævne mellemrum at vores sælgere benytter forkerte betalingsbetingelser når de opretter salgsfakturaer til deres kunder. Det er et stort problem, som giver andelning til irritation både hos direktion og regnskab.

Så det ville være rigtig dejligt hvis en af jeres super software ingeniører lige kunne skrive et par linje kode, således at det blev muligt at spærrer de betalingsbetingelser som ikke må benyttes.

Med venlig hilsen

re-ports ApS

www.re-ports.dk

 

i Forslag » Andet af (440 points)
lukket af 🔒
Hej e-conomic

Jeg kan se at det nu er blevet muligt at spærre for de betalingsbetingelser som ikke længere må benyttes, hvilket er fint, bortset fra at man ikke kan spærre de betalingsbetingelser som har været brugt. Det giver jo ikke rigtig mening at man kun kan spærre de betalingsbetingelser som ikke har være brugt, dem kan man jo slette hvis de ikke skal bruges.

Ideen var at når det ikke er muligt at slette betalingsbetingelser som har været brugt, så kunne man alternativt spærre dem.

Med venlig hilsen
Søren Houlberg

1 Svar

Hej Søren

Mange tak for dit indlægsmiley
Hvor er det dejligt at høre du også efterspørger dette og i den forbindelse har jeg den gode nyhed at dette nu ligger til udvikling hos teknikken og går alt efter planen, så vil det blive implementeret i systemet, at du kan spærre betalingsbetingelser.

Da vi tidligere har modtaget dette indlæg her på forum og for, at vi ikke har for mange af de samme indlæg, har jeg valgt at lukke dette og henvise til det tidligere indlæg.

Du skal endnu engang have mange tak for dit forslag og håber at dette kan give dig lidt lys for enden af tunnel.smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Som re-port ApS skriver, er det muligt at spærre for en betalingsbetingelse, men kun hvis den ikke er i brug.
Det er for mig fint nok, men så vil det også være rart at kunne se HVILKE kunder bruger den betingelse, så kan det rettes. Systemet er i stand til at fortælle AT der findes x-antal kunder der bruger en bestemt betalingsbetingelse, men undlader at sige hvem det er ... Kunne det fikses? Som programmør ved jeg at det ikke tager mange timer til at programmere dette.