Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Grafisk konflikt når man logger ind på flere aftaler samtidigt

0
Hej E-conomic

Jeg har mange kunder hos jer, som jeg hjælper løbende med integration til eksterne systemer.

Hvis jeg logger ind via et browser vindue på en kundes aftale hos jer, og en anden kunde så lige ringer samtigt og skal have hjælp. Så åbner et nyt browser vindue til den (ringende) kundes aftale hos jer, men så sker der efter noget tid, at topbaren viser den første kundens aftalenummer (og firmanavn), mens alle objekterne (kunder, varer, ordrer, faktura mv) som vises på skærmen er fra den anden kunde. Jeg kan tage screenshots af det, hvis I vil se, hvordan to aftaler rodes rundt på en skærm.

Det er kun en grafisk fejl i jeres layout, eller rettere en en fejl i jeres session / cookie system, men det er lige til at forvirre indtil jeg kommer i tanke om det. Så logger jeg bare ud og lukker vinduerne og logge ind for den kunde, som jeg skal fortsætte arbejdet hos.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Andet af (8.1k points)
status opdateret af
Brug en anden browser til nummer 2 kunde
Klart - men derfor skal fejlen jo rettes alligevel, hvis man glemmer det :-)

2 Svar

Hej Jens

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg vil gerne tage dette med videre på vores møde, så vil det blive gennemgået og der vil blive kigget på om der muligvis findes en løsning.

Efterfølgende vil jeg opdatere indlægget i forhold til om det implementeres eller ej.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Super, at I håndterer denne layoutmæssige bug, så os som har flere eco-kunder ikke fremover skal dumme os :-)

Det er jo bare at logge ind hos flere eco-kunder på samme browser og se hvad som sker over tid - se ser I hurtigt fejlen.
Hej Jens
Til, at starte med vil jeg gerne undskylde for, at dette indlæg har ligget alt for længe siden sidste opdatering.

Det er blevet tid til en afklaring af dette situation. Det er helt rigtigt, at der sker grafisk konflikt når du logger ind på flere aftaler på samme tid, på samme browser.
Vi har taget et aktivt valg om ikke, at understøtte, at have flere aftaler åbner i samme browser på en gang.

Der kan som Finn nævner anvendes en anden browser til kunde nr. 2 eller helt alternativt kan du anvende ”inkognito-mode” da det så er helt egen session.
Der kan i forvejen være noget rod, at have 2 aftaler åbne på samme tid og vi oplever det så være ganske sjældent, at dette er nødvendigt for vores kunder.
I dit tilfælde kan det løses ved, at du anvender en helt anden browser og derved kunne logge ind på den anden aftale. Det ser vi som en rigtig fin løsning og som en sikring af adskillelse imellem de to aftaler.

Jeg kan sagtens forstå forvirring når det sker men heldigvis minder det dig om, at du skal logge af så du kun er på en aftale ad gangen.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)