Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sletning af valutakurser i "Alle indstillinger"

0
Er det muligt i alle indstillinger at slette valutaerne, som man ikke bruger i selskabet. Det er ret bøvlet for ikke at sige umuligt at bruge drop-down menu i kassekladde mv, når man skal bogføre i fremmed valuta - alle valutaer kommer frem.

Mvh

Dorte
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (310 points)

1 Svar

Hej Dorte,
Tak for dit indlæg. smiley

På nuværende tidspunkt, er der ikke mulighed for at slette eller skjule nogle af de valutaer, som man ikke benytter i systemet. Jeg kan dog godt se, at det i nogen tilfælde ville give mening at kunne sortere hvilke valuta der vises i systemet.  

Jeg vil gerne høre om dine oplevelser med at bogføre i fremmed valuta, da det bestemt ikke er meningen, at det skal være umuligt at bogføre i anden valuta.

Når du står i valutafeltet, har du mulighed for at søge, ved at indtaste den valuta du skal bruge. Fx GBP, så vil markøren vælge britiske pund. Dette skulle gerne gøre bogføring af valuta langt mere overskueligt.

Lad mig endelig høre, om dette hjælper din gang med bogføring af valuta. smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Steffen Jensen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Bogføringshjælp af 🔒 (2.9k points)