Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udligning af superkladden

0
Hej!

Jeg har følgende forslag/efterspørgsel til udligning af en enkelt faktura i superkladden:

Når der bogføres i superkladden og man bogfører/udligner en betaling fra en debitor hvor man kun kender navn og beløb, så vil det være en stor hjælp hvis der i vinduet ved debitorfakturanummer også bliver vist fakturabeløbet og ikke kun fakturanummer og debitornummer og -navn.

Så man ikke nødvendigvis også skal gå i søg feltet for at udligne én faktura.

Dette kunne også være gældende på kreditor betalingerne.

Med venlig hilsen

Dorthe
i Forslag » Bogføring af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Dorthe

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg kan godt se, at i din situation hvor du kun har navn og beløb ville det være godt, fremkom beløbet også i dropdown menuen.

Beslutningen om, hvad der skal være synligt i menuen er taget ud fra hvad der gør det mest uoverskueligt og hvad vi kan se, der bliver anvendt mest på i forbindelse med udligning af fakturaer.
Hvis du ønsker flere oplysninger, skal du derfor gå ind i søg for at se alle oplysninger, som du selv er inde på.

På nuværende tidspunkt vil dette desværre ikke blive ændret i superkladden. Det er set i forhold til de andre forslag der kommer ind prioriteten af vores ressourcer i forhold til efterspørgslen. Vi er altid opmærksomme på de forslag og selvom det bliver et nej for nu, så er vi opmærksomme på det.

Du skal endnu engang have mange tak for dit forslagsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)