Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejl i programmet der ikke rettes..

+3
Nu ved jeg at andre for mere end et år siden har klaget over dette med at indtastningere ikke altid gemmes i bla. en regulering selv om man taster gem..

Sammenholdt med jeres helt horrible pris sætning så kan det da ikke passe at i bare hæver prisen til det dobbelte og stadig undlader at rette gamle åbenlyse fejl.?

Er det fordi at i bare lejer programmet, ude i byen?

Det forklarer også jeres nogen gange klovnede argumenter for disse fejl, hvis ingen egentlig kender motoren i programmet..

Og undlad venligst at kommentere med at det er en browserfejl, for det er det ikke! ;-)
i Forslag » Lagerstyring af (290 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Henrik,

Selvfølgelig kan det forekomme, at fx en regulering ikke kan gemmes - men i så fald bør du også få en forklarende fejlmeddelelse.

Hvis du oplever, at du - uden at få en fejlmeddelelse - ikke kan gemme en regulering, er det indiskutabelt en fejl, der skal rettes - ingen diskussion om dét! Her må du meget gerne kontakte vores support, som så vil facilitere, at vores teknikere får løst problemet.

 

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Forslag af 🔒 (20.9k points)
Jeg er tit ude for at jeg ikke kan gemme en reguleret kostpris i en lagerregulering, da jeg henvendte mig, fik jeg blot at vide jeg skulle åbne economic på ny.
Men det kan jeg så forstå er noget der bør rettes.