Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Km-registrering på interne projekter registreres med en salgspris ?

0
Når man opretter et intern projekt (projekttype intern) registreres der normalt ikke salgspriser på disse Timeregistreringer får automatisk ikke en salgspris og på omkostninger vil man normalt vælge en gruppe "ikke fakturerbar"

Eneste undtagelse er km-registreringer - de kommer med på de interne projekter med en salgspris ligegyldigt hvad man gør. Kan denne fejl ikke blive rettet ?

 

Det er normalt en let og god kontrol at man i oversigtsbilledet i igangværende projekter kan se at der ikke umiddlbart er lavet fejlregistreringer på de interne projekter ved at se at der står 0 kr i salgspriser - det kan man ikke så længe km-registrering går ind med en salgspris.....

René Arpe It-konsulent
i Forslag » Projektstyring af (17.3k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Rene


Tusind tak for dit indlæg smiley


Tak fordi du gør os opmærksomme på dette - det er helt klart en bug. Jeg har derfor oprettet det som en sag hos vores teknik og vi vil sørge for at kigge nærmere på dette problem.

 

Jeg vender tilbage så snart jeg har en opdatering på probleme.

 

Du ønskes en rigtig god dag.

 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Henriette Enemark</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.7k points)