Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fritekst i faktura

0
Hej Alle

Jeg er ny i E-conomic og har lidt problemer med oprettelse af fakturaer. Kan det være rigtigt at jeg skal oprette en vare eller ydelse for at kunne skrive den på fakturaen?

Kan godt se det smarte i at gemme nogle vare/ydelser man ofte bruger. Men jeg ville i mange tilfælde bare skrive en tekst og beløb, da vi ofte har brug for at forklare specifikt hvad vi fakturere.

 Tekst på fakturalinje kunne være "opmuring af nyt stik over vindue i kvist" Det virker lidt tungt at oprette det som vare eller ydelse og jeg komme ikke til at bruge den linie på en anden faktura.

Mvh.

Kristian
i Spørgsmål » Salg af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Kristan,

mange tak for dit indlæg.

Som udgangspunkt er svaret ja - du skal oprette et varenummer for at bruge fakturering, hvad enten det er noget du vil bruge flere gange, eller ikke.

Når det så er sagt kan jeg godt se, at det i din situation ikke vil give meget mening, at gemme varer/ydelser, der alligevel ændres fra gang til gang.

Derfor vil du kunne lave et varenummer 1, navngive den Diverse, og ændre i Varenavn-feltet når du vælger selve varen til fakturalinjen, til eksempelvis "opmuring af nyt stik over vindue i kvist", og næste gang ændre Varenavn til noget andet. Dette står dig frit for at gøre - der er intet der forhindrer dig i at ændre Varenavn fra gang til gang.

Det skal dog indskydes, at du ved denne manøvre umiddellbart vil miste en del brugbar statistik i forhold til dit varesalg på Varenr. 1 - det vil sige, du har i f.eks. omsætningsstatistikken ikke mulighed for at differentiere Varenr. 1 i forhold til hvad du har ændret Varenavn teksten til. Det vil derfor blive en samlet omsætning på Varenr. 1 du kan se.

Det vil måske kunne svare sig for dig, at oprette forskellige varenumre, der er faste, i forhold til kategorien af ydelsen. Altså, er det murearbejde, så vælg Varenr. 1 = murearbejde, Varenr. 2 = Reperationer eksempelvis. Derved vil du kunne bruge statistikken lidt bedre og mere specifikt.

Håber dette hjælper dig lidt på vej, ellers er du naturligvis velkommen til at skrive herinde igen :)

Fortsat god søndag,

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Jannik Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (1.4k points)