Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fjern tilknyttet bilag - inden bogføring

0
Hej.

Jeg havde ved et uheld tilknyttet et forkert bilag til en daglig postering, men opdagede fejlen inden bogføring, da jeg ville fjerne bilaget igen, skulle jeg fjerne den side for side (den var på 296 sider) selv om den var indlæst som en fil. findes der en lettere vej? eller vil I lave en rettelse?

Hilsen

Maj-Britt
lukket
i Forslag » Bilagshåndtering af (280 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Maj-Britt,

Som Erik helt korrekt skriver, er du nødt til at slette hele kladdelinjen (posteringen) for at fjerne et flersidet bilag som er tilknyttet en kladdepostering.

Der er for nærværende ikke planer om at lave en sådan ændring, selvom jeg da helt sikkert godt kan se idéen i, at man kunne slette flere sider på en kladdepostering på én gang. Skulle det være noget der bliver meget efterspurgt, vil vi selvfølgelig tage det op til overvejelse igen. For nu bliver det desværre et nej.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (18.9k points)
valgt som bedste svar af
Så vidt jeg husker, er den nemme vej blot at slette kladdelinjen.

Så ryger det indscannede bilag tilbage i ubehandlede. Derved opstår der dog et hul i bilagsnummeringen.

Men helt generelt er det ikke muligt blot at fjerne et indscannet bilag fra en postering.
Forslag af (26.5k points)