Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leverandørbetalinger

0
Hej igen

Nu har jeg fået at vide, hvordan jeg gendanner filen, og ville så sende den igen, men det samme sker, bortset fra at jeg har fundet ud af, at e-conomic ikke "fryser", men der sker bare INTET når jeg trykker på download, skærmbilledet bliver bare stående.

Er der noget galt med systemet?

Oplever andre det samme som mig?

 

mvh

Bente Mehlbye
i Spørgsmål » Andet af (650 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Benthe,

 

mange tak for dit indlæg her på forum.

 

Ja, det er desværre noget vi er blevet opmærksomme på i dag - det er bestemt en fejl. Den skal reagere, og smide dig filen til download.

 

Vi har arbejdet på højtryk for at få problemet løst, og dette sker senest i morgen tidlig.

 

Hvis du for nuværende stadig vil eksportere filen, er der en genvej til dét. Hvis du højreklikker på "Download" knappen og vælger "Åbn link i nyt faneblad" vil filen downloades som den plejer, til din PC. Det er desværre selve download-knappen der er inaktiv - og vi undskylder mange gange det besvær det har medført - det er bestemt ikke meningen.

 

Som sagt bliver det senest rettet i morgen, og du kan imidlertid bruge mit lille tip til, at få filen ud af systemet. Selve filen er intakt og som den plejer at se ud.

 

Håber du kan bruge løsningen,

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Jannik Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (1.4k points)