Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




EAN-fakturaer til private kunder

+1
Jeg synes det er besværligt/irriterende, at jeg ikke kan sende EAN-fakturaer til private kunder, der ikke er/har været med i nemhandel.

Jeg har en kunde, jeg sender faktura til ca. 1 x ugentligt. Kunden er IKKE medlem af nemhandel (og vil heller ikke være det), så jeg skal lave fakturaen i Economic (for at få den med i bogføringen), skrive fakturaen ud og taste den i Sproom.

At jeg skal taste fakturaen via Sproom har jeg været længe om at finde ud af, fordi jeg ikke har forstået, hvad der gik galt, siden fakturaen ikke kunne leveres, var det noget med kontaktpersonen? var der fejl i EAN-nr.? eller hvad var der galt?

Jeg har allerede måttet tilpasse mig mht til at Economic ikke kan håndtere faste (procent) tillæg på fakturaer, der har jeg måtte indregne tillæg i min prisliste, så jeg overvejer, om det er et forkert valg af økonomisystem jeg har gjort pr. 1.1.2015.

Vi er en lille virksomhed, med 9 ansatte, jeg er passer fakturering ved siden af mit fuldtidsjob, så jeg håbede det ville være nemmere med Economic, det tvivler jeg lidt på lige nu ;O)

mvh

Kirsten Hermansen
i Forslag » Andet af (130 points)
Kan du ikke bruge Sproom Connector i stedet for at skrive fakturaen ud og taste den igen?

1 Svar

Hej Kirsten,

Tak for dit forslag.

Der ligger ikke noget konkret udbygning af EAN-funktionalitet for nærværende, hvorfor det har lange udsigter. Vi har løbende samlet forslag til funktionalitet med EAN-fakturering sammen, og netop denne ting er også en der står på listen. Jeg må derfor desværre sige at dette har lange udsigter.

Der er en work-around, som jeg løbende anbefaler kunder - og jeg vil bare være helt sikker på den er afprøvet - for den kan nogen gange spare tid. Man kan sende fakturaen fra e-conomic som en vedhæftet EAN-faktura (OIOXML-fil), og sende den pr. mail. Modtageren vil så kunne "indlæse" filen i hans program - det er oftest nemmere: http://wiki2.e-conomic.dk/salg/fakturering-fakturaer-bogfoer-og-send-oioxml-vedhaeftet-fil

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)