Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kopiering af abonnent - Oprettelsesdato

0
Hej

Når man kopierer en abonnent i et abonnement, kunne det være rart, hvis den ikke kopierede Oprettelsesdatoen også, men i stedet satte den til dags dato.

Mvh
Jakob
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (410 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Apricore

Mange tak for dit indlæg smiley
Når du går ind og kopirere et abonnenter, så vil den tage de oplysninger med der er anført på dette. Kopiering vil derfor også anse datoen, som værende en del af abonnenten der kopieres.
Går vi ind og ændre dette så kan der forekomme udfordringer i forhold til dem der ønsker og regner med at den oprindelige dato kommer med over.

Denne ændring vil vi derfor ikke gå ind og foretage. Når dette er sagt så går vi selvfølgelig ind og ser på om efterspørgslen efter dette stiger, så går vi ind og kigger på det igen.

Det du kan gøre for hurtigt at ændre det er ved hjælp af TAB, at komme ned i dato og kan hurtigt overskrive den dato der står anført.

Selvom det ikke var det svar du havde håbet på, så håber jeg at løsningsforslaget vil kunne hjælpe dig smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)