Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejl i nummerserier

0
Hej,

Vi har ændret vores nummerserier:

Faknr: 50000

Ordrenr: 100000

 

Fejlen er følgende, ved oprettelse af en faktura kladde for den korret nummer altså 50.000 men i oversigten igangværende fakturaer vises den som nr. 100.000 blot en display-fejl men alligevel.
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Claus

Mange tak for dit indlæg og din opmærksomhedsmiley

 

Det nummer du kan se i oversigten over dine igangværende fakturaer er et kladdenummer, så det er en anden nummerserie end den du har opsat til dine fakturaer og ordrer. Dine nummerserier er opsat helt korrekt, når du ser det rigtige nummer inde på dine fakturaer og ordrer.

Dette kladdenummer du har i dine igangværende starter ved samme nummer som din ordreserie, så det stemmer overens med hvad du ser, men denne nummerserie er delt blandt de kladder du har i dine fakturaer, ordrer og tilbud. Det er derfor ikke en fejl, men blot en anden nummerserie, der giver et overblik over de faktura, ordre og tilbudskladder du har oprettet som igangværende.

 

Endnu en gang mange tak for dit indlæg og engagement på vores forumsmiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)