Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sletning at posteringer i kladen

+1
Det ville være super fedt hvis i gjorde det muligt at slette flere posteringe i kladen på engang  ved fx at markere dem. Jeg har fx lige indhente 150 psoiteringer fra excel og opdager at der er en fejl i filen og skal slette 2/3 af dem. Det er en super besværlig proces lige pt fordi jeg skal ind på hver enkelt. Det tager flere minutter frem for jeg kunne marker og derefter slette dem sammen.

Det ville spare flere minutter og besværligheder.

 

Tak Ditte
i Forslag » Andet af (130 points)
lukket af 🔒
Hej Ditte
Har selv lige haft samme problemstilling
Løsning:
Læg den i superkladden i stedet, der kan du markere enkeltlinier og derefter slette de markerede
mvh Jimmy

1 Svar

Hej Ditte

Mange tak for dit indlæg smiley
Vi har her på forum haft denne problemstilling oppe, at vende det gælder både i forhold til sletning af delvise posteringer i kladden samt bogføring af delvise posteringer i kladden.

Jeg har derfor taget beslutning om, at tage hele denne arbejdsgang og e-conomics håndtering af slette og bogføre posteringer i kladden med til vores næste forum møde, hvor vi vil kigge på muligheder af dette i forhold til de ressourcer vi ligger ind med og det tekniske aspekt i udviklingen sammen med vores teknikkere.

For at vi her på forum har et overblik over de indlæg der kommer ind, lukker jeg dette og henviser til det tidligere indlæg, der godt nok ikke handler om det helt samme, men jeg vil tage dette med i betragtningen.

Endnu engang tak for dit forslag smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)