Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flere email adresser på kunder

0
Vi har en del kunder der ønsker ordrebekræftigelser på én email adresse, faktura på en anden og evt. følgesedler på en tredje. Det ville være en fin funktion at have med i e-conomic.
i Forslag » Andet af (1.1k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej qabi

Mange tak for dit indlæg smiley
Det har tidligere været oppe, at vende her på forum, at det skal være muligt, at indsætte flere e-mail på kunder.
Dette har vi i e-conomic valgt skal styres gennem de kontaktpersoner, der er oprettet på de enkelte kunder. Du kan her læse et tidligere lignende indlæg.

I forhold til at følgesedler i e-conomic, skal modtages på en anden adresse, så er det slet ikke muligt i e-conomic, at sende disse. Det er med disse tiltænkt, kun skal kunne udprintes til en pakker og vedlæges i pakken til din kunde.

Jeg håber, at selvom du ikke får dit ønske opfyldt, at ovenstående løsningsforslag vil kunne løse din udfordring.
Endnu en gang mange tak for dit indlæg smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)