Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forside oversigt over forfaldne faktura

0
Super oversigt på første side, hvor man kan se hvilke faktura der er forfaldne, men hvorfor er der ikke direkte link til at man kan arbejde med debitor eller bogholderi?

Man kan se faktura - fedt

MEN hvis man lige kunne klikke ind på debitor og se hvad der er sket, så skal man ikke lukke side ned - ind i lager - ind på kunder - fremsøge kunde og se hvad der er gået galt, for derefter at skulle tilbage til sin oversigt

Dbl klik på kundenavn bude give adgang til kunden, så man kan se posteringer og historie og give sine noter

Ville gøre listen meget mere nyttig

- eller lave en print version af den, som man kan arbejde med??

Finn - NSHP.DK
i Spørgsmål » Andet af (380 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Finn

Mange tak for dit indlæg smiley
Dejligt at høre, den nye oversigt på forsiden er faldet i god jord og du har helt ret i, at det ville være en fed feature, kan den ikke kun gå ind og kigge på de udestående fakturaer, men også på selve historikken på kunden.

På forsiden her, skal der være plads til at videreudvikle og derfor er det super, at du kommer med dette input til hvordan den kunne give endnu mere værdi for dig, som kunde.

I den forbindelse vil jeg meget gerne tage dit forslag med videre til vores forum møde, så vil vores teknikkere være med til at vurdere forslaget og efterfølgende vil jeg herinde opdatere, hvad vi sammen er kommet frem til.

Endnu engang mange tak for dit indlæg og dit engagement her på forum smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hej Finn

Denne opgave tog vi oprindeligt med videre med henblik på at udvikle og implementere den i vores applikation.
Nu er sagen dog blevet et år gammel, og det er tid til at genbesøge vores hensigter. For nuværende må vi derfor realisere at dette ikke bliver en opgave vi kaster os over i en nærværende fremtid.

Jeg håber naturligvis at vi finder prioriteten til at kigge forbi denne feature på et senere tidspunkt.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
- Resultat er bla at vi ikke bruger den til en disse

Spild af udvikling at i har lavet den - og dette burde så være brugt på at lave en lagersystem / leverandør ordre system, man kan bruge til noget - så muligheden for fejl kan minimeres.

Vi håber selv at udvikle en App, der kan gøre det for os, men burde ikke være nødvendigt, når i tager jer godt betalt for lager system der ikke kan bruges til almindelig handel
Spørgsmål af (380 points)