Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leverandørens købspris på bestillinger

0

Hej.

Når vi laver en bestilling til en leverandør, som er udenlandsk, og som er sat op med fremmed valuta, så har jeg et problem når vi laver en bestilling.

På denne ville jeg gerne have at leverandøren kan se, at jeg bestiller 10 stk á 10 Euro f.eks. = Samlet ordre på 100 EURO

Men, det som automatisk kommer frem på bestillingsformularen, er 10 stk á 'den beregnede kostpris' i DKK, men beregnet i EUR, da leverandøren står til Euro.

= samlet indkøbspris 10 x 75 = 750 EURO

Dvs, jeg skal sidde med leverandørens prisliste, og manuelt indtaste købspris i valuta på hver enkelt varenlinje.

Kunne der ikke i varens stamdata, være et felt der hed 'Indkøbspris' eller lign, som bare ikke blev beregnet til DKK?

PFT :-)

Hanna

i Forslag » Andet af (920 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Hanna

Jeg vil gerne henlede din opmærksomhed på, at vi har en bestillingsapp, der kan klare den problemstilling - ring elelr mail til mig for en snak.

mail salg@itnvivion.dk eller ring 7025 7600.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
Hej Hanna

Tak for dit indlæg.
Jeg har siddet og forsøgt mig frem og tilbage med at genskabe dit workflow og ende i den beskrevne situation. Jeg syntes ikke at kunne genkende denne problemstilling ved "Bestillinger" til gengæld kan jeg sagtens se din pointe når jeg har bevæget mig over i "Vareleverandørfaktura". Hvor jeg kan genskabe din problemstillinger.

Et lille "cowboytrick" til at undgå at e-conomic hjælper dig med at omregne til den givne valuta, er at gøre følgende: Opret vareleverandørfakturaen i DKK. Når denne er udarbejdet med f.eks. 10 x 10 (DKK), så ændrer du til EUR. Så vil den ikke omregne prisen, men blot ændre til 10 x 10 (EUR).

Hvis det er i "Bestillinger" du oplever dette, må du meget gerne uddybe, så må der være noget jeg overser.
Som udgangspunkt er jeg overbevist om at der er rigeligt med prisfelter for nuværende, og er bange for at det eventuelle felt "Indkøbspris" vil skabe forvirring hos både nye og eksisterende brugere. Hvorfor at jeg på nuværende tidspunkt vil sætte forslaget til "implementeres ikke".

Ønsker du øvrige alternativer kan du som Per nævner, forhøre dig på deres applikation til bestillinger.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)