Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fra Excell regneark til automatisk sending af fakturaer

0
Jeg har et lille firma der udbyder kurser til kommuner,arbejdspladser og orginisationer, mest indenfor omsorg, pleje og pædagogik.

Det er både kurser der købes hjem til organisationen og åbne kurser man tilmelder sig på min hjemmeside http://www.fagligt.net.

Hjemmesiden er lavet o WordPress og fungerer fint og jeg har fået bygget et kursustilmeldingssystem i php.

Det sidste jeg har fået lavet er, at jeg i bagend kan hente en Excell fil til min pc med alle oplysninger så som:

Firma
Adresse
Post nr.
By
Kontakt person
Telefon
Email
Deltager tilmeldt     
Betaling     EAN/eller faktura
Ean nr.
Evt. ordrenummer    
evt. kontostreng
Special info

Mit spørgsmål er:

Med ovenstående oplysninger har jeg alt der skal bruges til at generere en faktura i e-conomic. Er det muligt at lave en API integration, så jeg med et enkelt click kan sende faktura til de ordreansvarlige?

Med venlig hilsen

Poul
lukket
i Spørgsmål » Andet af (150 points)
opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Poul
Du efterspørger en mulighed for, at overføre ordredata til e-conomic gerne ved hjælp af scanning.

Vi har udviklet et modul der kan scanne varer mv. og indlægge ordrene i e-conomic således de kan fakturering.

Du kan læse mere om løsningen på http://scan-soft.com/forside eller du kan finde et datablad på løsningen på itnvision.eu/Brochurer

Hvis det er noget i den retning du efterspørger så lad mig høre fra dig. Vi har stor erfaring i at lave integrationsløsninger til e-conomic.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på telefon 2811 4220 eller send en mail på php@scan-soft.com

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)
opdateret af
Hej Poul,

Jeg har hørt om flere webshops apps som kan det du ønsker, så det vil jeg absolut mene er muligt.

Spørgsmålet er om der allerede er en løsning, eller om du er frisk på at programmører, eller måske kender den der er? Fordi så kan det lade sig gøre - det er dog ikke noget man kan, hvis man ikke er tekniker(som jeg overhovedet ikke er    )

Jeg har samlet nogle links, som vil kunne hjælpe dig videre.

Se generelt om Apps her. - http://www.e-conomic.dk/apps

Se hvad vi har af hjælp til at få dig igang. - http://www.e-conomic.dk/apps/app-partner (især afsnittet om udviklingspakke)

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)