Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning i popup

+7
Jeg er rigtig ked af, at I har valgt at lave den nye bankafstemning som en integreret del af e-conomic-vinduet, idet jeg ofte benytter mig af at kunne se kassekladden samtidig med, at jeg har bankafstemningen åben ved siden af. Dette gør jeg hovedsageligt når jeg eftersøger posteringer, som jeg ved burde være bogført, men ikke ligger i systemsiden i den korrekte måned.

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
lukket
i Forslag » Andet af (15.8k points)
status opdateret af 🔒
Enig. Foretagendet har tidligere direkte lovet at bankafstemningen kunne åbnes i separat vindue:http://forum.e-conomic.dk/11188/en-lille-trost
Helt enig.

6 Svar

 
Bedste svar
Kære E-conomic

Er det muligt at få bankafstemningen tilbage i et pop-up vindue?
Hvor er jeg bare enige med Susanne, Finn og Erik.
Hvorfor skal man nu til at åbne to browsere, når det før kunne klares med et pop-up.

Jeg bogførere for flere virksomheder i economic, så nu skal jeg også til at huske at skrifte bruger i de to browsere jeg har åben, noget værre rod, der før kunne klares mere smart.

Bedste hilsner
Mette Piil
ASA Bogholderi
Forslag af (440 points)
valgt som bedste svar af
Hej Mette,

Hvis du skifter bruger i den ene browser, burde det være nok at opdatere den anden med F5.

Du burde i øvrigt også kunne være logget ind i to kunder samtidigt, hvis du bruger "In Private Browding" eller tilsvarende.

/Bent
Hej Susanne

Jeg bakker dig fuldstændig op.
Nu er vi nødt til at logge på to browsere på to skærme.

mvh
Finn
e-consultic.dk
Forslag af (10.5k points)
Helt enig.
Kan ikke være mere enig. Layoutet er fint, men noj hvor blev jeg skuffet over, at det ikke var som pop-up vindue mere :-(
Kære Susanne,

Det er altså et falsk problem, du opstiller, idet du kan arbejde med lige så mange e-conomic billeder åbne, som du lyster.

I Explorer er det meget nemt: Tast "ctrl" + "N" mens du er logget ind i e-conomic, og der åbner et nyt browserbillede, hvor du også er logget ind i e-conomic.

I Chrome, som jeg selv bruger, er det lidt sværere: Her skal du copy/paste URL´en (https://secure.e-conomic.com/Secure/default.asp), hvor du er logget ind i e-conomic. Herefter taster du "ctrl" + "N" og paster URL´en. Så er du igen i et nyt browserbillede - og er fortsat logget ind i e-conomic.

Jeg kan slet ikke forstå, hvis du (og dine tre støtter i denne tråd) kan leve med at arbejde med kun ét vindue åbent.

Jeg arbejder typisk med 3-10 vinduer, så jeg kan skifte mellem kladde, kreditorkonti, kreditoropsætning, finanskonti og så videre efter behov (og nu altså også bankafstemning).

/Bent Kroghly
Forslag af (960 points)
Jo, men som jeg forstår dit forslag, så vil du fortsat arbejde i et browserbillede, som du ikke kan se samtidig med f.eks. dine bankposteringer i banken. Men når du har din bankafstemning i et pop-up billede, kan du flytte rundt på dette på skærmen, og f.eks. placere det ved siden af banken. Dvs. 2 billeder samtidig og ikke et af gangen.
Det burde være det samme.

Personligt kører jeg normalt med maksimerede vinduer, som jeg skifter imellem med genvejstast.

Men hvis du kører bankposteringen som ikke maksimeret, kan du flytte rundt med billedet, som du har lyst.

Jeg kan dog godt se, at bankafstemningsbilldet ikke er helt stuerent at arbejde i, når det ikke er maksimeret.

Eller rettere: Det fungerer ikke, med mindre du har to skærme, eller en stor splitskærm, da menustyringen i venstre side tager pladsen.

Så OK: Der er et problem, hvis man ikke arbejder i maksimeret vindue.

/Bent

PS: Hvad er i øvrigt grunden til, at du ønsker at se banken samtidig med bankafstemningen, hvor du har oplysningerne i forvejen?
Da jeg stort set altid arbejder på en laptop med ekstern skærm, arbejder jeg aldrig i maksimeret vindue, men med 2 eller flere billeder ved siden af hinanden.
Det andet praktiske ved f.eks. bankafstemningen er, at du ikke behøver at skifte fra banken til bankafstemning for at se, hvornår du sidst har importeret dine data. Og glem ikke, at det ikke er unormalt, at et firma i dag opererer med flere bankkonti. Husk også på, at du måske arbejder for et firma, der har et andet ønske om at se bankposteringer tilbage i tiden, end du har. (Opsætning i webbank). Det kan måske synes lidt søgt, men med de utrolig mange taste- og museklik, der er i e-conomic, så er selv så lille en "facilitet" en arbejdslettelse.
Kære Bent

Jeg mener ikke det er et falsk problem. Det du foreslår, er en halvvejs løsning for at opnå det jeg før opnåede med popup-vinduet, men en løsning der tager ressourcer fra min computer, og e-conomic er ikke for hurtig i forvejen, så jeg er ikke interesseret i at sløve den yderligere. Men dette er kun en bi-ting - alfa og omega er, at jeg arbejder med halve skærme, både med dropboxen til indscanning og altså også bankafstemningen ud til siden, og med et nyt skærmbillede åben, hvor bankafstemningen skal minimeres, bliver overblikket temmelig dårligt.

Så tak for hintet, men det er bare ikke godt nok :)

Mh Susanne
Ja som jeg også skrev til Erik, så er der problemer, når man ikke arbejder i maksimeret vindue - så helt falsk er problemet ikke :)

/Bent

PS: Jeg kan så i øvrigt ikke forstå, hvorfor det skulle koste ekstra ressourcer for din computer at arbejde i en ekstra browser. Popup vinduet er jo strengt taget også bare en browser.
Jeg synes det største problem med den løsning er, at der er meget spildplads - sidemenu og adresselinje, der tager pladsen og ender med at gøre det vigtige meget småt. Jeg sidder med 2 19" skærme, men har problemer med at læse den lillebitte skrift på bankafstemningen. Det problem havde jeg ikke da pop-up'en var der.
Man kan faktisk godt køre det som popup - højreklik på bankafstemning i menuen, og vælg "åbn i nyt vindue".

Desværre har de fleste knapper så mistet deres funktion.

Men det er måske en mindre detalje, som e-conomic kunne se på?

/Bent
Jo, men som du selv skriver, så er stort set alle funktioner sat ud af kraft, så jeg tror, det vil være nemmere at ændre i e-conomic end at skulle til at programmere noget nyt for at omgå browserens funktioner. Der findes trods alt flere browsere end der findes e-conomic(s).
Hej alle

Tusind tak for jeres respons - fedt at se så meget aktivitet.

Vi har samlet alt feedback vi har fået på bankafstemningen, så jeg vil lige tillade mig at undersøge nærmere om ikke dette er en ting der allerede er på denne liste - og hvad status er på det.

Jeg vender tilbage til dette indlæg når jeg har nyt omkring dette.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
jeg håber virkelig også, at I snart finder en løsning, så man kan søge i economic samtidig med man laver bank afstemning. Det ville øvrigt være rart at man kunne have flere ting åbne af gangen (f.eks. bank, kladde, søg...).
mange venlige hilsner fra en bruger, der sidder i min sparsomme fritid om aftenen og knokler med regnskab - pt i et program der volder mange problemer og øv-tid.
Hej Ninna
Du skal være meget velkommen til at skrive os en mail på info@e-conomic.dk med de problemer du oplever - måske det er noget der kan løses. Du skal selvfølgelig også være voldsomt velkommen til at ringe til os på 88 20 48 40 mellem 09:00-14:00, hvis du har mulighed for dette en dag. Vores chat er åben til kl. 18 fra man-tors, så dette vil også være en mulighed hvis du typisk sidder med bogføringen sen eftermiddag/tidlig aften. :)
hejsa,

jeg har en familie med 2 små børn og selvstændig mand, så jeg er desværre ikke i stand til at sætte mig til hans regnskab før ved 20 tiden. Der har I jo desværre lukket. Jeg har selv arbejde andet steds i dagtimerne, hvor jeg ikke har mulighed for at ringe.

Jeg ser jo på bloggen/forum, at jeg ikke er den eneste der oplever problemer med jeres nye tiltag mht bankafstmning, så jeg forventer selvfølgelig, at I retter dette problem, så programmet igen er brugervenligt ? Jeg skal også gerne snart have 3.kvartal færdigt og jeg synes det er meget besværligt - ja nærmest umuligt som det er nu. (et højreklik på bankafstemning er som kommenteret ikke en reel mulighed heller, da mange af tasterne er ufunktionsdygtige)
Jeg har svært ved at forstå, at det skal tage SÅ lang tid (ser at nogle allerede har kommenteret herpå 15/9-2014 ?)
Som nævnt i ovenstående så skal jeg nok undersøge hvor langt i processen dette er. Det er ikke noget vi blot vil ændre da der naturligvis har været en grund til at det er lavet som det er. Blandt andet efter den tanke at man altid skal kunne vide sig sikker på at man sidder med en version af bankafstemningen der er opdateret og ikke en man har glemt og som ligger i baggrunden af ens primære vindue. Derudover kunne jeg forstille mig at der vil være nogle tekniske forskellige i om den ligger som en del af applikationen eller om den bliver vist i et vindue for sig selv. Men dette er under alle omstændigheder ting der skal kontrolleres inden der bliver ændret på noget, hvis det alternativet er at det slet ikke kommer til at fungere. :)
Som andre gør opmærksom på herinde, så er der for meget spilplads i toppen.
Har en kunde, som har 9 bankkontoer. Tidligere kunne man i dropdown boksen se, hvor hvilken banker der mangler at få indlæst en CSV fil frem til dags dato. Nu skal man klikke på alle bankkontoerne en efter en for at finde svaret.

Som Erik Jensen gør opmærksom på, vil det være mere optimalt, kun at se de posteringer der mangler at blive afstemt.

Tidligere når der blev overført flere poster, kunne der klikkes på pil ned (når man står i feltet beløb), hvorefter man stod i næste felt. Nu skal der tabbes igennem en del felter for at komme ned til næste linie.
Når man overfører kommer pop up boksen frem, hvor man skal vælge den rigtige kassekladde først. Glemmer man dette og har skrevet tekst og angivet et kontonr. Forsvinder disse informationer i det øjeblik man ændre kassekladden.

Umiddelbart kan jeg ikke helt se meningen med, at der kan vælges kreditor og debitor, når det ikke samtidigt er muligt, at vælge faktura nr., så man kan udligne den enkelte faktura.

Umiddelbart vil de fleste klikke overføre, og tilføje et konto nr. enkelte vil ændre lidt i teksten. Derfor tænker jeg at ”Type” (Finans/Kreditor/Debitor) bør flyttes på den anden side af ”Beløb” for at spare et klik.

Hej Susanne og alle andre der har kommenteret på dette indlæg.

Vi har i udviklingsafdelingen arbejdet på at få bankafstemningen "tilbage" til en pop up, og det er lykkedes. 

Vi kunne rigtig godt bruge noget feedback inden vi giver alle adgang til den "nye" gamle funktion, og tænkte derfor om du/I kunne have lyst til at få featuren nu - og så give os en tilbagemelding?

I så fald må i gerne sende mig en mail på lkj@e-conomic.com - så får jeg featuren aktiveret på de aftaler i gerne vil have. 

Med venlig hilsen

Lena Kert Hansen

Product Owner, e-conomic


  Lena Kert Jensen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (860 points)

Hej Susanne og alle jer andre

Det kan være, at nogle af jer har opdaget det, men kan nu komme med den gode nyhed at det nu er muligt at få bankafstemningen i et pop op vindue.
Jeg håber at dette nu vil gøre det nemmere, for jer at bruge bankafstemningen. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)