Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Eksport af eks. rapporter til Numbers (Apple)

0
Er det muligt at få en funktion lig Vis i Excel som kan bruges i Numbers, eller kan data der skabes i Vis i Excel tilrettes så Numbers kan bruge det?
Er i et firma der udelukkende kører Mac og ønsker ikke at udvide med Excel til Mac.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Venzel

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt forstå at for dig, som er bruger af Mac og herunder Numbers så giver det problemer skal du have vist filer i Excel.
e-conomic understøtter ikke Numbers. Det du derfor kan gøre, ønsker i ikke at udvide med Excel så kan i gratis downloade open office, her vil du kunne udlæse og få vist filer i Excel fra e-conomic.

Vi går i en sådan situation her ind og kigger på efterspørgslen efter dette og tager det med i vores overvejelser om det er noget der vil blive implementeret i e-conomic og da der ikke er den rette efterspørgsel efter dette, så bliver det ikke en mulighed for nu.

Jeg vil sige dig tak for forslaget og selvom det ikke er noget ,der bliver implemteret på nuværende tidspunkt, så vil indlægget stadig ligge herinde, så der kan kommenteres på det fra andre brugere. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)