Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Når man taster forkert i et felt.

+2
Jeg har oplevet i såvel rapporter som i projekt (tidsregistrering) at hvis man taster forkert og er nød til at slette ens indtastning (alle tal) så forsvinder curseren, hvilket er ret irriterende, ved snart ikke hvor mange gange jeg har taget mig i at tro jeg var igang med at skrive det nye tal, for så at finde ud af at jeg ikke længere befinder i det felt (og heller ikke i noget andet felt). Det sker de steder hvor feltet indeholder en opslagsfunktion.
i Forslag » Andet af (240 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Susi

Jeg har prøvet at genskabe dette i en af mine egne aftaler, og jeg føler ikke at jeg kan få den til at lave den fejl du henviser til. Har du mulighed for at beskrive din arbejdsgang step-by-step når du får den til at fejle, så kan jeg formentlig nemmere få det genskabt hvis der ligger en fejl.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Ja, det forstår jeg jo godt at du ikke kan få den til, for nu sker det heller ikke længere.

Vi var ellers flere på kontoret, der oplevede fejlen flere gange, hvilket jo naturligvis var grunden til at jeg skrev, men nu er den altså god nok.

Men tak fordi du vendte tilbage
Forslag af (240 points)