Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




forskellige rabatter på forskellige varegrupper?

0
Det ville være praktisk hvis det kunne være muligt at deffinere forskellige rabatter for forskellige varegrupper, måske får kunden en loyalitets rabat på bolde men ikke på sko.

Kunderne vil meget gerne se rabatten på faktura derfor er det lagt ind som en varelinje rabat, og ikke en sær pris-

Stinne
i Spørgsmål » Andet af (350 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Stinne

 

Tak for dit indlæg.

 

Dit forslag med at kunne give forskellige rabatter på forskellige varegrupper og til specifikke kunder, er faktisk noget der allerede kan lade sig gøre, under forudsætning af at man har tillægsmodulet Lager.
Det ligner det umiddelbart at du har i din aftale, hvorfor jeg vil henvise dig til at få lavet opsætningen.

 

Det du leder efter er Varerabatgrupper - bemærk at der dog skal oprettes rabatgrupper og linierabatter for at effektivere dette.
Du kan læse mere om Rabatgrupper her.

 

Dette giver dig muligheden for at lave specifikke rabatter helt ned på kunde/linje niveau. Hvis du har brug for hjælp til den specifikke opsætning er du velkommen til at tage fat i mig i supporten.

 

P.S. Eftersom dette allerede eksisterer tillader jeg mig at flytte dit indlæg til "Spørgsmål"


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
Hej Lauris

Jeg har talt med jeres support om dette flere gange, så det undre mig da noget at det skulle være muligt.

Jeg skal kunne definere forskellige linje rabatter på forskellige varegrupper og igen kunne parre dem med en kunde.

Så den viser en linjerabat ?

Er dette en mulighed?

Mvh

Stinne
Spørgsmål af (350 points)
det er det jeg har gjort så det kan man sagtens.

I forhold til Chat Support, så er det min erfaring, at det er en god ide at starte samtalen, med at informere om hvilke tillæg moduler man har, da moduler som lager og indskanning åbner for nogle muligheder som ellers ikke eksistere.