Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Abonnement

0
Hej

i abn modulet, savner jeg på debitor siden, at kunne se hvornår en given abn. er opsagt / slettet.

Er det noget I har på listen over "to do" :)

Tom
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (380 points)

3 Svar

Hej Tom,

Præcis hvor?

Hvis du ser på listen over abonnementer under en given kunde, eller kunder under et givent abonnement, vises udløbsdatoen jo - så måske, du tænker på selve debitorkartoteket?

 

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Forslag af 🔒 (20.9k points)


Hej Christian.

længe siden:)

ja, det er på debitoren og ikke abn med en udløbsdato. Hvis kunden ringer og vil opsige sit abn dd, så sletter vi jo abonnementet inde på debitor, men vi kan så ikke efterfølgende se hvornår abonnementet er stoppet. 

Tom Nygaard

 

Forslag af (380 points)
Hej Tom,

Ja, længe siden - altid rart at støde på kunder, der har været med så længe :-)

Hvis abonnementet er slettet på kunden, ved e-conomic faktisk ikke, hvornår det er stoppet. Omend, indrømmet, man selvfølgelig så kunne betragte slutdatoen på den sidst fakturerede periode som en slags ophørsdato.

Hvis man alternativt stoppede abonnementet ved at give det en udløbsdato, kunne man muligvis godt gøre noget i kundelisten - men hvad så, hvis der er flere abonnementer på kunden, hvoraf nogle er opsagte (på forskellige datoer) og nogle ikke.

(I øvrigt mener jeg faktisk ikke at ville opfordre til, at dét, der bør være en sletning af abonnementet, i stedet skal løses ved at sætte udløbsdato på. Så optræder kunden jo stadig som 'aktiv' - og dét er jo egentlig ikke meningen :-))

Lad mig høre dine tanker.


Mvh.
Hej igen.
det er nok mere problematisk end jeg lige havde forestillet mig, så om eller hvordan det skal løses, vil jeg være op til jer "kloge" hoveder.
God aften.
mvh. Tom

Hej Tom og Christian

Jeg har et forslag til løsning.

I vores crm app er der bla. en integration til abonnemnetsdelen i e-conomic. Vi kan lave en funktion, der registrerer, hvornår et abonnement er opsagt.

Adgang til oplysningen betyder jo så, at man skal anvende vores crm system.

Hvis i vil se crm app´en så er der et link her:

 
her findes også en video, der viser hele crm app´en
 
Lad mig høre, hvis det er noget vi skal gå videre med?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)