Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Betalingsbetingelse - 20 arbejdsdage??

0
Jeg har en kunde som kræver en betalingsbetingelse som hedder 20 arbejdsdage - men jeg synes ikke jeg kan finde en type som passer til den når jeg vil oprette en ny betalingsbetingelse - hvad gør jeg så?
lukket med noten: Har fået et ganske fint svar på mit spørgsmål :-)
i Spørgsmål » Andet af (180 points)
lukket af

1 Svar

Hej Charlotte

Du kan gøre det at du opretter en betalingsbetingelse af typen Løbende uge med start mandag. Hvis du i feltet Dage skriver 29, så vil du i hvert fald sikre dig at kunden minimum har 20 hverdage til at betale. I og med at det er løbende måned vil det dog også betyde at hvis du har en faktura med fakturadatoen på f.eks. en mandag, så får de faktisk 5 hverdage mere ud over de 20 hverdage - så det samlede antal af betalingsdage de får vil variere alt efter hvornår på ugen fakturadatoen ligger. Men man sikre sig dog at ens kunder altid har minimum 20 hverdage. 

Det har før været oppe og vende som et forslag at man skulle have en betalingsbetingelse til dette formål - der ville dog skulles lave en kalender og en logik der tager højde for f.eks. helligdage. Det er ikke umuligt at lave, men det blev sidst vurderet til at det ville tage en del tid at få lavet dette. 

Håber idéen med at bruge Løbende uge med start mandag kan bruges :-) 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (17.7k points)