Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leveringsdato på linie niveau

0
Jeg har tidligere under mit forslag til indkøb/bestilling foreslået at alle funktioner der er til rådighed i salgsmodulet (som virker noget mere udviklet) også er tilrådighed for indkøb - herved glædes begge job funktioner når der sker optimeringer/forbedringer og nye tiltag.

Nu sidder jeg så med endnu oplevelse af at det det da er utroligt i ikke har lavet det, blot med omvendt fortegn.

På Bestillinger/indkøb kan man skrive datoer på linie niveau - Det kan man ikke på salgssiden!!!

Super irriterende - Eksemplet er her at min leverandør har haft nogle problemer, og derfor bliver leveringerne fra ham delt op og på forskellige datoer i forhold til oprindeligt.

Min kunde vil godt have opdateret ordrebekræftelse - Så nu skal jeg splitte ordren op til flere ordre, i stedet for det himmelråbende mere indlysende at kunne skrive forskellige datoer på linie niveau.

DERFOR kære e-conomics:

Lav nu et fuldstændigt "spejl" af funktionerne i indkøb og salg - Det giver mening at kunne kommunikere det samme til både kunder og leverandører og visa versa.
i Forslag » Andet af (480 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Dennis

Tak for dit indlæg, og lad mig starte med at beklage den sene besvarelse.

Jeg kan naturligvis godt se at der nogle gange vil opstå situationer hvor det kan være hensigtsmæssigt at have forventet leveringsdato på ordrelinjer.
Det vil dog kræve en kolonne som i alle andre situationer og måske for mange andre kunder vil være relativt overflødig. I forhold til at angive nogle forskellige leveringstidspunkter på en ordre kan jeg komme på et par muligheder.

1. At angive en Dato på varelinje niveau, simpelthen skrive en dato foran dit varenavn. På den måde vil der fremgå en dato af linjen.

2. At lave en "varelinje" hvori der kun indgår leveringsdatoen, hvilket vil signalere at nedenstående produkter leveres på dén dato.

I forhold til at lave et direkte spejl af funktionerne, tror jeg ikke at dette bliver aktuelt, vi føler der er en del forskel på de oplysninger man vil vise sin kunde i forhold til de oplysninger man vil vise sin leverandør, og det er naturligvis med udgangspunkt i dette at funktionerne ikke er 100% spejlet.

Med de givne workarounds, tror jeg at vi kan gavne flere brugere ved at anvende vores udviklerressourcer på nogle andre områder.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)