Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Spærret aktivitet

+1
Hej Economic,

Vi oplever at det er muligt at registrere tid i Intempus app'en på en aktivitet som er spærret economic. Er det meningen og hvis ikke, kan I så gøre sådan at dette ikke er muligt eller at aktiviteten ikke er "synlig" for tidsregistranter?

Mvh,

Kristian
i Forslag » Projektstyring af (220 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Kristian

 

Dette er et rigtig godt forslag. Jeg har lige haft kontakt til intempus og de har lige testet deres app op mod vores program omkring de her spærrede aktiviter. Det er simpelthen sådan at vores API som man skal integerer op mod ikke har en åbning til de spærrede aktivtiter. Det er selvfølgelig ærgerligt.

 

Vi er i øjeblikket igang med at kigge på et ny API som hedder REST som vil give intempus flere muligheder for at gøre deres app endnu mere lækker.

Så lige nu er svaret desværre at vores API ikke giver adgang til at man kan fjernede spærrede vare fra en app.

 

Håber dette giver mening. Vi er som sagt i fuldgang med at lave et API der skal gøre det hele bedre.

 

God dag :-)

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (24.2k points)

Hej Kristian.
Jeg er ved, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og her faldt jeg også dit som har ligget alt for længe. Det vil jeg gerne starte med, at undskylde for. 

Det har helt klart ikke været tanken, at der skulle kunne registreres tid på spærrede aktiviteter via vores APP Partners. Dette har simpelthen ikke været synligt igennem vores API og derfor har de spærrede aktiviteter ikke været sorteret fra. 

Dette kan jeg nu glæde dig ved skulle være rettet således, at de spærrede aktiviteter ikke er muligt, at registrerer i Intempus. 
Der kan dog være et tilfælde hvor Intempus måske skal opdaterer deres kode for, at dette virker efter hensigten. Jeg har selvfølgelig kontakte Intempus angående dette. 

Endnu engang tusinde tak for, at du i sin tid tog dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum. Det værdsætter jeg virkeligt smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)