Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Medarbejdere aktiviteter

0
Hej

Jeg synes det er lidt uhensigtmæssigt, at hvis man har medarbejdere på kursus, på barsel eller er syge, så skal man tilknytte dette til et oprettet projekt, ellers kan det ikke registeres. Dvs. så bliver projektregnskaberne direkte påvirket af f.eks en syg medarbejder eller en medarbejder på kursus.

Mvh Carina
i Spørgsmål » Projektstyring af (270 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Carina,

Tak for dit indlæg.

Det vil jeg også give dig ret i, at det giver et forkert billede på dine projektregnskab.

Det jeg vil anbefale at i gør i stedet, er at i opretter nogle projekter som i f.eks. kalder Sygdom, Kursus osv. Disse projekter skal så hægtes op på nogle interne projektgrupper (Intern) og aktivitetsgrupper (Uproduktiv). På den måde kan i stadig registrere på medarbejderen uden at det har effekt på jeres eksterne projekter.

Vi har lavet sådan en opsætning i vores projektstyringsdemo. Der skal i være end velkommen til at søge inspiration fra den:

http://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/demo-alle

Jeg håber at det besvarede dit spørgsmål, ellers så hører jeg meget gerne fra dig igen :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Mikkel Hansen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (2.1k points)