Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bogfør kreditor faktura med sagsnr?

0
Jeg har arbejdet med E-conomic i mange år, men efter der er kommet en ny revideret udgave, kan jeg ikke få bogført en kreditor faktura med et sagsnr. der dukker godt nok en boks op hvor der står projekt og den vinger jeg af, men der er ingen mulighed for at skrive et sagsnr. der er godt en boks med omkostninger. men det er jo ikke noget med sagsnr at gøre? Så hvordan får jeg bogført en kreditorfaktura så den også bliver registreret på sagsnr?

 

Mvh. Hannah
i Spørgsmål » Projektstyring af (120 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Hannah

Tak, for dit indlæg.

Når du sætter flueben i ”projekt”, så dukker der to faner op lidt højere oppe i skærmbilledet. En der hedder ”Generelt” og en der hedder ”Øvrigt”. Under den fane der hedder ”Øvrigt”, kan du tilføje projektnr. og evt. medarbejdernr.

Jeg håber det lykkes for dig, ellers kontakter du os selvfølgelig bare.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)