Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leverandørbetaling ti USA

0
Mon ikke andre har samme problem som mig, når der skal overføres betalingsfiler til banken?

I forbindelse med oprettelse af leverandører og betalingsoplysninger, mangler e-conomic et felt til at skrive et ABA/routing nummer. Udover et kontonr. og en SWIFT kode, er det nødvendigt med dette nr., ellers går betaling ikke til den rigtige bankfilial og betalingen kommer retur.

Det er derfor et stort ønske at få sådan et felt.

Hilsen Margot
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Margot,

Bare lige for min forståelse - og for at være helt sikker.

Vil du ikke fortælle mig hvad ABA/Routing nummer er, og hvad du netop bruger det til i din virksomhed?

Er det kun til USA dette gør sig gældende?

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen,

Det er lig med registreringsnr. som vi kender fra danske banker.
Vi har hos Ibsen en del leverandører fra USA, og skal bruge det i forbindelse med betaling af disse. Lige nu er jeg nød til at lave  betalinger til USA manuelt, ellers går betalingen ikke ind på modtagers konto og jeg får den retur.
Jeg kun oplevet det på betalinger til USA.
Mvh Margot